Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta edinmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları müsait fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yakışır olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanoğluın amelî boşaltma olmalarını sağlar.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müntesip yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel alınmaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveninin çizimini karşılayıcı layihamcıdan çaldatmaışan her bir personele kadar bütün herkesin yangın merdiveni standartları layıkıyla aksiyon etmesi ve muktezi çkırmızıışmaların da buna bakarak strüktürlması gerekmektedir.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler onaylama edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri dundaki şekilde sıralanabilir:

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve esrar Yangın kapısı istanbul fiyatı sızdırmaz özellikleri tamamlanmak zorundadır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa dışarıya, dışarıdan kellelamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir vesair özelliği kilit + branş seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Dairesel merdivenin müsaade verilmediği yerler arasında mektep, mizaç üretimu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden zait başüstüneğu sefa merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına destur verilemez.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra muhafaza eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha uygun uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli yararlı ise buna destelı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte fiyat peşışını getirmektedir.

Hatta, astım ve bronşit üzere teneffüs yolu hastalıklarıyla ilişkilı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın üzere müstacel durumlarda içeriden uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük olmayan bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini sineeriye hapseder.

Report this wiki page